Welkom op BredaBeeld!

Bredabeeld geeft de kijker een journalistiek beeld van de stad Breda en de gebeurtenissen die daar plaatsvinden.
Breda is een stad in Noord-Brabant gelegen net boven de grens met België. Een historische garnizoenstad met een sfeervol stadshart met de nodige sporen van de voorvaderen van de Oranje Nassaus.

Hoe werkt het:
Op de voorpagina van BredaBeeld kunt u een buffer instellen van hoeveel fotopagina's u wilt zien. Deze staat standaard op 5 maar kan ook op “100" of “alle" gezet worden door erop te klikken. Verder vind u als u op een foto klikt rechtsboven een menuutje met daarin een pijltje. Als u op dat pijltje klikt gaat er een oneindige diashow lopen (zet wel eerst de buffer op “alle” om alle foto’s te zien). In dat menuutje zie je ook haakjes. Klik deze aan om de foto's zonder de browserbalk te zien. Ook is er een winkelwagentje van de webshop te zien kijk voor meer info hierover op de pagina  “foto's bestellen.” 

Erald van der Aa (1969) is een bekende beroepsfotograaf in Breda. Met een groot gevoel voor bijzonder beeld fotografeert hij mensen en situaties. Hij brengt met zijn fotografie het beeld bij de inwoners en andere belangstellenden. Met zijn fotografie zorgt hij ervoor dat de stad en zijn inwoners in beeld blijven. Zijn foto's zijn overal gepubliceerd in onder andere tijdschriften en dag- en weekbladen, zowel in binnen- als buitenland.

Vanaf 1 januari 2009 laat hij ook het leven van de stad zien op de fotokrant BredaBeeld.nl. Iedereen die denkt een interessant onderwerp te hebben kan dit melden.

In 2009 en 2010 zijn van de beste foto's van elk jaar fotoboeken uitgebracht.

Alle foto's op BredaBeeld zijn opgenomen op hoge resolutie. Hierdoor is het mogelijk (afhankelijk van het onderwerp) er afdrukken op papier , canvas , plexiglas dibond of houtpanelen van te maken. Neem hierover contact op met de fotograaf.

Copyright © Erald van der Aa,  Neem altijd voor publicatie van een foto contact op met de fotograaf, dat voorkomt misverstanden. zonder schriftelijke toestemming is het nooit toegestaan een foto te publiceren. Als bij ons misbruik van een foto gemeld word stellen wij de verantwoordelijke altijd aansprakelijk.* Wij hanteren de tarieven van Stichting FotoAnoniem.

Do not publish photographs without written permission of the photographer.

 
Op de foto's zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 19/2015.
 
Erald van der Aa is lid van de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten NVF en van de NVJ, Nederlandse Vereniging van Journalisten. En valt onder DuPho.
      

BredaBeeld.nl is een uitgave van Fotografie Erald van der Aa  Alle rechten voorbehouden.

Door op de foto te klikken of erover te vegen, of door de pijltjes op uw toetsenbord te gebruiken, kunt u door BredaBeeld bladeren.

Volg ons op Twitter en Facebook   

 

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 19/2015 en welke u (op verzoek gratis) ter beschikking zijn/worden gesteld. Klik hier om de voorwaarden te bekijken.